Het Staalgrating van Anpingsjinghua het Netwerkco. van de Metaaldraad, Ltd

 

Fabrikant van veepanelen en staalgrating.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Comités van de paardbox

De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal

Certificaat
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
Klantenoverzichten
Weinig dagen geleden deden wij een evaluatie voor uw steekproefroosters. Evalauation was zeer positief, vooral uw robotlassen!

—— Alon

Ik heb definitief de stal ontvangen. Gelukkig om het kwaliteitszelfde te zien als steekproef. Ik beloof u spoedig zal worden meer orden.

—— Peter

Uw dienst is fantastisch aangezien ik enkel de orde op Januari plaats en de goederen zo snel aankwamen.

—— Dariimaa

Ik ben online Chatten Nu

De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal

De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal
De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal

Grote Afbeelding :  De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: JH Horse Stable
Certificering: ISO9001
Modelnummer: paardstal
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stuks
Verpakking Details: In bulk
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, D/P
Levering vermogen: 50 /month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Hete gedimde gegalvaniseerd staal Toepassing: paardstal
Afwerking: Onbehandelde zwart, gegalvaniseerd, het lakken proces: Gelast, druk-gesloten, gesloten swage
kleur: alle kleuren Modelnummer: Paardstal 02550
Hoog licht:

de Europese voorzijden van de paardbox

,

de modulaire uitrustingen van de paardbox

de standaard van het het paard stabiele materiaal van paardboxen box van het de veiligheidspaard binnen

 

 

Het studiegebied voor waterkwaliteit omvat de keerpunten en de bijbehorende drainages in de buurt van de projectvoetafdruk bij de vier bestaande ruiterstallen en voorgestelde plaatsplaatsen bij Marincello en Lagere Californische sequoiakreek. Waar relevant, de beschrijvingen van het grotere gebied als achtergrond worden verstrekt. National Park Service begon met een de kwaliteit van het de winterwater controleprogramma in 1998, richtend stabiele verrichtingen binnen het Park. De gecontroleerde parameters van de waterkwaliteit hebben lossing, temperatuur, pH, specifiek geleidingsvermogen, totale opgeschorte vaste lichamen, opgeloste zuurstof, voedingsmiddelen, en faecale coliforms omvat (Stafford en Horne 2004). De zeer belangrijke beheerskwesties die GGNRA onder ogen zien zijn verwant met het in evenwicht brengen van recreatief gebruik van de bestaande en potentiële stabiele plaatsen met de vereisten van de waterkwaliteit.

Met uitzondering van Marincello-plaats, is het van het de Stallenplan van Marin Ruiter de studiegebied gesitueerd binnen de grenzen van drie kleine kustkeerpunten: Californische sequoiakreek, de Valleikreek van Tennessee, en Rodeokreek. Deze drainages zijn onafhankelijk, east-to-west stromend, en alle afvoerkanaal drie aan de Vreedzame Oceaan. De Marincello-plaats is gesitueerd binnen de Nyhan-Kreekdrainage, die aan de Baai van San Francisco afvoert. Deze keerpunten worden gevestigd in een erkende globale biodiversiteit - hotspot ‖ (één van slechts vijf in de continentale Verenigde Staten) en zijn ook binnen de Reserve van de Golden Gatebiosfeer. De keerpuntbeschrijvingen worden hieronder voorgesteld, van noord tot zuid. De keerpuntbeschrijvingen voor Californische sequoia en van Tennessee Valleikreken zijn excerpted van het het Keerpuntbeheersplan van de Provincie van Marin (2004). De rodeokreek – de Grote Lagunebeschrijving is excerpted van het Instituut EA van Landtongen (2009).

Het keerpunt van de Californische sequoiakreek begint bij de piek van Mt. Tamalpais en breidt zuidwesten tot Muir-Strand uit waar het in de Vreedzame Oceaan afvoert. Het keerpunt omvat een gebied van minder dan negen vierkante mijlen. Bij de mond van het keerpunt is Grote Lagune, een intermitterende getijdelagune. Het keerpunt verstrekt habitat voor verscheidene gevoelige species, met inbegrip van noordelijke bevlekte uil, kikker de met rode poten van Californië, cohozalm, en regenboogforel. De belangrijkste schatplichtigen aan Californische sequoiakreek omvatten Bootjack, Varen, de Canion van Kent, Ratelslang, en de Kreken van de Aarbok. Het keerpunt van de Californische sequoiakreek bevat een verscheidenheid van habitattypes met inbegrip van kust chaparral, weide, oud bos, gemengd het hardhout bos, seizoengebonden moerasland van de de groeicalifornische sequoia, en oeverbossen. Voorafgaand aan de veranderingen van het landgebruik die Europese kolonisatie van het keerpunt volgden, kwam een grote bij tussenpozen getijdelagune bij de mond van Californische sequoiakreek voor. Deze lagune behandelde eens een gebied van ongeveer 25 acres; slechts vandaag blijft een rest van de lagune. NPS is in het tweede seizoen werkend met lokale bezitseigenaars om restauratie voor het Grote Lagunegebied te ontwikkelen en te construeren.

De meerderheid van land binnen het keerpunt (95%) is in openbare eigendom. Binnen zijn grenzen lig drankjes van Mt. Tamalpais-het Park van de Staat, het land van NPS GGNRA met inbegrip van Muir-Hout Nationaal Monument en Gemeentelijk het Waterdistrict van Marin. Twee privé gemeenschappen bezetten een gedeelte van het keerpunt met inbegrip van Groen Ravijnlandbouwbedrijf en de Muir-Strandgemeenschap.

 

De productdetails:

 

Punt Op zwaar werk berekende Gegalvaniseerde Paardbox
Andere sleutelwoorden huis van paard het stabiele /horse/paard het voeden huis/het binnenhuis van het veiligheidspaard
Elke paneelgrootte (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, andere grootte op verzoek

 

Materiaal 40*40mm, of 50*50mm
Oppervlakte Ondergedompeld heet gegalvaniseerd
Voordeel Gemakkelijke verbinding, GEEN behoefte van steunpost
  Paardbrandkast, geen scherpe randen
Een andere vereisten, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

De standaard de Comités van de Paardbox Binnenveiligheid van het Paard Stabiele Materiaal 0

Contactgegevens
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Contactpersoon: Alan Wei

Tel.: +8615128122250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)