Het Staalgrating van Anpingsjinghua het Netwerkco. van de Metaaldraad, Ltd

 

Fabrikant van veepanelen en staalgrating.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenEuropese Paardboxen

Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco -

Certificaat
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
Klantenoverzichten
Weinig dagen geleden deden wij een evaluatie voor uw steekproefroosters. Evalauation was zeer positief, vooral uw robotlassen!

—— Alon

Ik heb definitief de stal ontvangen. Gelukkig om het kwaliteitszelfde te zien als steekproef. Ik beloof u spoedig zal worden meer orden.

—— Peter

Uw dienst is fantastisch aangezien ik enkel de orde op Januari plaats en de goederen zo snel aankwamen.

—— Dariimaa

Ik ben online Chatten Nu

Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco -

Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco -
Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco - Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco -

Grote Afbeelding :  Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco -

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: JH Horse stable
Certificering: ISO9001
Modelnummer: paardstal
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stuks
Verpakking Details: In bulk
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, D/P
Levering vermogen: 50 / maand
Gedetailleerde productomschrijving
Merknaam: Eco-friendly Carbonized Bamboo Board for Horse Stalls Horse Stable Toepassing: paardstal
Houten Type: Bamboehout voordeel: Veiligheid voor paard
Gebruik: schommelingsdeur Stabiele grootte: op uw verzoek
Hoog licht:

de draagbare boxen van de paarddoos

,

box voorgrills

Milieuvriendelijke Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen

 
 
 

CEQ-de verordeningen die NEPA uitvoeren vereisen beoordeling van cumulatieve effecten in de besluitvorming voor federale projecten. De cumulatieve effecten worden bepaald als - effecten op het milieu die uit het stijgende effect van de actie wanneer toegevoegd aan andere verleden, heden, en redelijk nabije toekomstacties voortvloeien ongeacht welk (federaal of niet federaal) agentschap of de persoon dergelijke acties ‖ onderneemt (40 CFR 1508,7). De begeleiding voor het uitvoeren van NEPA (Publiekrechtelijke 91-190, 1970) vereist dat de federale agentschappen de tijdelijke en geografische grenzen waarbinnen zij potentiële cumulatieve gevolgen van een actie en het specifieke verleden zouden evalueren identificeren, voorstellen, en redelijk te voorziene projecten die worden geanalyseerd. De geografische grenzen van analyse variëren (b.v., lokaal, regionaal) afhankelijk van het bijbehorende middel en de bron van effect.

De projecten voor de cumulatieve effectanalyse die worden besproken worden hieronder beschreven. Wat kunnen of kunnen niet voor specifieke actuele onderwerpen relevant zijn. Terwijl deze informatie op dit ogenblik onnauwkeurig kan zijn, zijn de belangrijke bronnen van effecten beoordeeld zo en nauwkeurig volledig zoals mogelijke gebruikende beschikbare gegevens. Hun relevantie voor specifieke middelonderwerpen wordt besproken of binnen de effectbespreking van elk onderwerp uitgewerkt. De cumulatieve effecten worden gericht voor alle alternatieven, met inbegrip van het Nr-Actiealternatief. Het volgende identificeert toepasselijke huidige plannen en projecten en voltooide plannen en projecten voor GGNRA, nabijgelegen Mt. Tamalpais-het Park van de Staat, en gemeenschappen in dichte nabijheid aan GGNRA. Projecten te geografisch de ver van het Plangebied of anders beschouwd niet als waarschijnlijk om gevolgen te veroorzaken die redelijk konden worden verwacht om cumulatief aan de Plangevolgen toe te voegen zijn niet inbegrepen.

Nieuwe GMP die op 1980 GMP voortbouwt is momenteel aan de gang. Het park voorziet voltooiend het definitieve plan en EIS in 2011 - 2012. Dit meerjaren openbare planningsproces zou in een document resulteren dat de lange afstandvisie voor de toekomst van NPS-Geleid land binnen de Parkgrens articuleert. Nieuwe GMP zou een bepaalde nadruk op land hebben dat sinds 1980 GMP, met inbegrip van land in San Mateo-Provincie is toegevoegd, en het land waar de voorwaarden of de kennis van middelgevoeligheid sinds het plan zijn veranderd van 1980 werd voltooid. Als deel van het GMP proces, zou NPS plaatsen ook op lange termijn voor Park operationele faciliteiten, met inbegrip van behoeften aan onderhoud en openbare veiligheid bestuderen. NPS heeft planning tussen het ruiterplan en de Algemene Beheersplanupdate gecoördineerd.

De restauratie van het Moerasland en van de Kreek bij Grote Lagune is een gezamenlijk project van NPS en de Provincie van Marin. Het projectgebied wordt gevestigd bij Muir-Strand dichtbij Golden Gate Zuivelstallen bij de mond van het Keerpunt van de Californische sequoiakreek. Het projectgebied omvat 38 kustacres die het volledige moerasland, de kreek, en het oevergebied omvatten die van zich enkel stroomafwaarts van Weg 1 tot het strand, met inbegrip van een kleine intermitterende getijdelagune bij het strand uitbreiden. Het project impliceert drie componenten: (1) ecologische restauratie, (2) openbare toegangsverbeteringen, met inbegrip van een aanpassing van het bestaande parkeerterrein, en (3) vervanging van de Vreedzame Manierbrug. Het project is in aanbouw en is gepland om in 2012 worden voltooid. Er zijn constructionrelated effecten aan verrichtingen van Golden Gate de Zuivelstallen; de tijdelijke paddocks zijn het gebouwde noorden van de stallenplaats geweest en offsite paddocks zouden permanent verwijderd worden.

 

De productdetails:

 

1. Lengte 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Hoogte 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Status Post OD115mm
4. Kader en midden brack SHS 50x50mm
5. oppervlaktebehandeling Hetondergedompelde gegalvaniseerde (zwarte, groene, rode enz.) poeder coatding

 

Gecarboniseerde Bamboeraad voor het Paardstal van Paardboxen, Vriendschappelijke Eco - 0

Contactgegevens
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Contactpersoon: Vicky You

Tel.: +8613833871025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)