Het Staalgrating van Anpingsjinghua het Netwerkco. van de Metaaldraad, Ltd

 

Fabrikant van veepanelen en staalgrating.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Comités van de paardbox

hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden

Certificaat
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
China Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd certificaten
Klantenoverzichten
Weinig dagen geleden deden wij een evaluatie voor uw steekproefroosters. Evalauation was zeer positief, vooral uw robotlassen!

—— Alon

Ik heb definitief de stal ontvangen. Gelukkig om het kwaliteitszelfde te zien als steekproef. Ik beloof u spoedig zal worden meer orden.

—— Peter

Uw dienst is fantastisch aangezien ik enkel de orde op Januari plaats en de goederen zo snel aankwamen.

—— Dariimaa

Ik ben online Chatten Nu

hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden

hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden
hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden

Grote Afbeelding :  hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: JH Horse Stable
Certificering: ISO9001
Modelnummer: paardstal
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pieces
Verpakking Details: In bulk
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, D/P
Levering vermogen: 50 /month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Hete gedimde gegalvaniseerd staal Deurstijl: Schuifdeur
Ladingsclassificatie: Zware, middelgrote, lichte plicht Toepassing: paardstal
Ladingscapaciteit: EXCELLENT
Hoog licht:

de Europese voorzijden van de paardbox

,

de modulaire uitrustingen van de paardbox

hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden

 

Het doel van deze studie was de microbiologische kwaliteit van lucht in drie paardrijdencentra te beoordelen die in het paard verschillen die systemen houden. De luchtsteekproeven werden in één faciliteit met vrij-waaierpaard verzameld die systeem en twee met doosboxen houden van verschillende grootte. De steekproeven werden verzameld over een periode van 3 jaar (2015-2017), vier keer per jaar (de lente, de zomer, de herfst, de winter) om het effect van seizoengebonden veranderingen te beoordelen. Het overwicht van aërobe mesophilic bacteriën, vormpaddestoelen, actinomycetes, Stafylokoksoorten, en Escherichia coli werd bepaald door de methode van de luchtbotsing op Petrischalen met aangewezen microbiologische media. Tegelijkertijd, werden de luchttemperatuur, de relatieve vochtigheid, en de corpusculaire kwestieconcentratie (PM10, PM2.5) gemeten. Men vond dat het paard die systeem houden het voorkomen van de onderzochte micro-organismen in de lucht beïnvloedt. Tijdens de periode van 3 jaar van studie, werden de hogere temperatuur en de vochtigheid, evenals de corpusculaire kwestie concentratie-die algemeen bekend grens overschreden waarde-waargenomen in de faciliteiten met het doos-box systeem. De lucht van het grootste paardrijdencentrum wordt bemonsterd, met het grootste aantal paarden en doos-box systeem die van paard, werd ook gekenmerkt door de zwaarste microbiologische verontreiniging die het houden. Onder andere, bacteriën van de volgende soorten: Stafylokoksoorten, de Streptokok soorten, de Bacil soorten, en E. coli en paddestoelen van de soorten Aspergillus, Fusarium, Mucor, Rhizopus, Penicillium, Trichothecium, Cladosporium, en Alternaria werden geïdentificeerd in de geanalyseerde steekproeven.

De stallen en andere veegebouwen zijn niet alleen een plaats voor het fokken en het houden van dieren, maar ook een werkomgeving voor mensen. De gezondheidseis van lucht in stallen heeft een direct effect op de gezondheid en het welzijn van mensen die met paarden en de dieren zelf werken. De oorzaken van vervuilende accumulatie omvatten frequente in dergelijke concentratie van het plaatsen hoge organische stof, evenals kleine luchtstroom binnen ruimten waar de dieren worden gehouden. In veegebouwen, komt de luchtvervuiling hoofdzakelijk uit dieren, hun faecaliën, voer, en draagstoel voort (Lloyd et al. 2003). Bioaerosol-vormt micro-organismen van veeruimten worden gekenmerkt door opportunistische kwaadaardigheid, maar in gevallen van verminderde immuniteit, periodiek voorkomend in mensen of dieren, kan de lucht de bron van pathogene spanningen zijn die zoonoses en epidemische ziekten veroorzaken. De micro-organismen in de lucht die een epidemiologische bedreiging kunnen vormen en in veegebouw kunnen worden gevonden omvatten enteropathogenic spanningen van Escherichia coli en andere bacteriën van faecale oorsprong evenals Stafylokoksoorten, Pseudomonas soorten, Acinetobacter soorten, en Erwiniasoorten, die in de draagstoel blijven stilstaan of op de stofdeeltjes kunnen regelen en samen een gezondheidsbedreiging in de vorm van bioaerosol vormen (Zucker et al. 2000; Elfman et al. 2009; Witkowska et al. 2012; Korzekwa et al. 2015). Vormpaddestoelen, met inbegrip van Cladosporiumsoorten, Alternaria soorten, Aspergillus soorten, Penicillium soorten, Fusarium soorten; hun sporen en metabolites; mycotoxins, en een allergie veroorzakende actinomycetes vormen ook een belangrijke bedreiging; hun aanwezigheid in de lucht van stallen beïnvloedt negatief de gezondheid van mensen en dieren (Korzekwa et al. 2015). De toxicologische gevaren komen vooral in die veeruimten waar voor de achteloosheid tot de accumulatie van faecaliën, vervuild voer, vuil, en bovenmatige vochtigheid leidt. Vaak, omvatten de oorzaken van slechte gezondheidseis technologische tekorten (b.v., ontoereikend materiaal en bouwoplossingen, gebrek aan ventilatie), ongepaste verrichting, of achteloosheid van reparaties van faciliteiten voor dieren (Duchaine et al. 2000; Chang et al. 2001).

 

De productdetails:

 

Naam hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden
Grootte

10ft x 7ft (3m * 2.2m), 12ft x 7ft (3.6m * 2.2m) en 14ft x 7 ' voet (4m*2.2m).

een andere grootte u houdt van

Materiaal Kaderbuis 2“ x2“ (50*50mm), sterk u-kanaal om T&G-raad te nemen
Eindig Poeder me Met een laag bedekt eindigen of de Hete Gegalvaniseerde Onderdompeling eindigt
Voordeel

De volledige lassen zullen ervoor zorgen de boxen sterk en duurzaam zijn.

Geen scherpe randen beloven de mensen en paardbrandkast.

De jukdeur staat toe de paarden zijn hoofdbuitenkant plaatsen.

Met een laag bedekte het poeder eindigt: Wij kunnen PC om het even welke kleur u houdt van. Zeg, Zwarte Kleur, Blauwe Kleur, Jagers Groene kleur, enz.

Assemblage gemakkelijk: gebruiks op zwaar werk berekende bouten of verschillende manierschakelaar samen te verbinden.

 

hoog - voorpaneel van de producten stabiele boxen van het kwaliteits het modulaire paard paarden 0

Contactgegevens
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Contactpersoon: Vicky You

Tel.: +8613833871025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)